Een waardevolle investering
die zich meteen terugverdiend

Zet Virtue Assistant aan het werk en besteedt jouw kostbare uren aan je passie: je bedrijf, je klanten en het verhogen van je omzet.

Wat kost een virtual assistant?

Elke onderneming is uniek en heeft verschillende behoeften en eisen. De kosten voor een virtual assistant zijn afhankelijk van de taken die je wilt uitbesteden. Ook de periode waarvoor je professionele ondersteuning inhuurt heeft invloed op de kosten. Ondernemers die structurele ondersteuning willen, profiteren over het algemeen van een nog lager tarief dan ondernemers die eenmalig of sporadisch ondersteuning nodig hebben.

Wil je weten wat het voor jou op maat gemaakte tarief is, neem dan contact op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken en ontvang een vrijblijvende offerte.

GRATIS PROEFPERIODE

Na de proefperiode

Wat mijn klanten zeggen

Virtue Assistant reviews
Wij hebben onze website laten designen door Virtue Assistant. Daarnaast hebben we veel bruikbare tips gehad voor onze bedrijfsvoering en werd er supergoed meegedacht met alle overige designs. Snelle communicatie en levering. Zeker een aanrader!
Tariq Sadal
Virtue Assistant reviews
Betrouwbaar, professioneel en betaalbaar. Virtue Assistant heeft mij onder andere ondersteund bij het bedenken en opzetten van marketing campagnes voor social media. Hierdoor heb ik mijn tijd kunnen besteden aan de dingen die ik leuk vind en waar ik goed in ben.
Saliem Wagid Hosain