Over virtue assistant

Flyers en advertenties ontwerpen, evenementen organiseren, administratieve taken en boekhouding; ik deed het zes jaar lang met plezier in de makelaardij.

Toen begon het te prikkelen…Ik wilde een grotere uitdaging.

Ik vond deze uitdaging als Marketing Executive bij een beleggingsbedrijf. Een leerzame periode waar ik mijn creativiteit inzette om met de directeuren te brainstormen over onder andere marketingcampagnes, online zichtbaarheid en beleggingssoftware. 

Het gaf mij voldoening om al mijn ideeën te implementeren en de positieve impact te zien die het had op het bedrijf.

Tijd voor mijn droom…mijn eigen bedrijf!

Inmiddels zet ik al mijn ervaring en vaardigheden in om nog meer bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities. Met mijn creativiteit, oog voor detail en gave voor efficiënt en effectief werken help ik ondernemers met het verbeteren van werkprocessen om zo het beste uit hun bedrijf te kunnen halen. 

Daarom kom ik jou graag ondersteunen. Zullen we een (digitaal) kopje koffie drinken?

Kantoor Virtue Assistant

“Ik vind het fantastisch om een bedrijf te zien groeien.
Ik krijg enorm veel motivatie en energie bij het idee dat ik daaraan heb mogen bijdragen.”

Anisha Wagid Hosain

Virtue Assistant

Wat mijn klanten zeggen

Virtue Assistant reviews
Virtue heeft geholpen bij de branding van onze live band. Ze is creatief, werkt snel en heeft top ideeën. We zijn super tevreden over de samenwerking en onze nieuwe moderne website.
Thenxtgen
Virtue Assistant reviews
Na 6 jaar nauw samengewerkt te hebben kan ik zeggen dat Anisha een zeer gedreven vakvrouw is en weet wat ze in haar mars heeft. Bij haar is uw werk in vertrouwde handen.​ Aanrader!
Danielle Eshuis