Portfolio

Bekijk de meest recente succesverhalen van Virtue Assistant.
Wil je ook een VA aan je zijde en naar the next level met je bedrijf?

Blush by Sisi
Een website met als doel klanten eenvoudig online te laten boeken. Met een geautomatiseerd boekingssysteem worden nieuwe afspraken en annuleringen direct gesynchroniseerd met de agenda van Blush by Sisi.

Voor deze opdrachtgever hebben wij een uitgebreide website gebouwd met een snelle checkout. Dit optimaliseert het afrekenproces en zorgt voor een prettige gebruikerservaring. Na aanschaf van een cursus krijg je toegang tot vele online colleges die alleen zichtbaar zijn als je bent ingelogd.

De Producers College
THENXTGEN - Klant Virtue Assistant

Voor TheNextGen hebben wij een marketingstrategie ontwikkeld met als uitgangspunt: naamsbekendheid en het werven van klanten. Deze live band is te volgen via social media en eenvoudig voor diverse evenementen en feesten te boeken met deze moderne responsieve website.

Beauty Bar

Virtue Assistant heeft Beauty Bar ondersteund bij het opstarten van haar bedrijf. Ontwerpen van logo’s en promotiemateriaal zoals prijslijsten, visitekaartjes en flyers. Bedenken van de juiste online marketingstrategie voor het werven van klanten.

Beauty Bar - Klant Virtue Assistant
Akkerman Klussenbedrijf- Klant Virtue Assistant

Akkerman Klussenbedrijf

Structurele administratieve ondersteuning zoals het maken en versturen van offertes en facturen. Een succesvolle samenwerking zonder omkijken, zodat de opdrachtgever op zondag weer heerlijk kan uitslapen.

Virtue Assistant heeft diverse projecten uitgevoerd voor Tariq Sadal, waarbij personal branding centraal staat. Waaronder het maken van een website en het adviseren over effectieve marketingstrategieën.

Tariq Sadal - Klant Virtue Assistant
TsMusicStudio - Klant Virtue Assistant

Moderne responsieve website met recente YouTube video’s en social media posts. Deze website is te bekijken in 2 talen: Nederlands en Engels

Voor onze internationale opdrachtgever hebben wij een website gebouwd met automatische koppelingen met YouTube, Facebook en Instagram. Nieuwe video’s en posts worden automatisch getoond op de website.

Savag3
Lady Sanjana

Voor deze zangeres staat interactie met haar fans centraal. Deze artistieke website heeft een beveiligde comment section en een webshop voor merchandise.